U nastavku su neke od djelatnosti u kojima radimo kritične projekte za naše klijente širom svijeta. Savjetovanje, upravljanje projektima, arhitektura, integracije, cjeloviti razvoj, automatizacija, skalabilni sustavi; imamo stručnjake za svaku komponentu projekta.

  Vlada i javni sektor

  Od ministarstava pa sve do agencija i administracija, imamo iskustva u velikim projektima s fiksnim budžetima i vremenskim rokovima. Naši projekti se bez greške mogu nositi s velikim brojevima korisnika istovremeno, osjetljivim podacima, te pravnim i regulatornim okvirima.

  Financijska tehnologija

  Financijski podaci i operacije jedni su od najosjetljivijih i najstrože reguliranih procesa. Naši projekti uspiješno pokrivaju i temeljne i proširene funkcije financijskih usluga, uključujući naplaćivanje i dostave.

  Telekomunikacije

  Industrija telekomunikacija povezuje čitavi svijet, a mi smo također dio nje! Imamo iskustva u pružanju podrške i proizvoda ovoj industriji, čime se osiguravaju neometani procesi za usluge koje se tiču njihovih korisnika.

  Određivanje geografskog položaja

  Određivanje geografskog položaja predstavlja temeljnu funkcionalnost u povezujućim industrijama te industrijama proširene stvarnosti. Imamo široko iskustvo u prikupljanju podataka o uređaju te mapiranja istih uz pomoć dostupnih alata za mapiranje, i to na način da se pruži cjelovita usluga geopozicioniranja.

  Zrakoplovstvo

  Kao mali djelić ove velike industrije razvili smo mobilne i mrežne potporne proizvode za upravljanje resursima, čineći procese industrije efikasnijima.

  Obrazovanje

  Upravljanje ulogama i sadržajem jedni su od najvažnijih pretpostavki moderne edukacije. Naši projekti pružaju oboje u obliku mobilnih paketa.

  IoT – Internet stvari

  Optimizacija energije i troškova počiva na internetu stvari (IoT, eng ‘Internet of things’). Imamo iskustva sa pametnim kućnim proizvodima i integracijom zasnovanom na z-wave protokolu.

  3D simulacija

  Simulacije su osnova za moderno planiranje projekata u različitim industrijama. Naš međunarodni projekt pokriva naftnu industriju s 3D simulacijama naftnih polja.

  Logistika

  Logistika povezuje različite industrije i stvara pouzdan lanac od izvora do kupaca. Naši proizvodi obrađuju kompletnu logistiku, od upravljanja narudžbama i isporukama do izvještaja o povratnim informacijama.

  Mornarički menadžer

  Flote su najveći kandidati za optimizaciju kako za male tako i za velike tvrtke. Imamo iskustva u proizvodima koji pokrivaju i upravljanje vozilima i vozačima koji poboljšavaju učinkovitost i smanjuju troškove.