Jeste li spremni postati profesionalac?

  Za sve naše zaposlenike imamo programe obuke i tim podrške. Tim će se svakako sastojati od iznimnih veterana iz industrije koji će vas usmjeriti na vaš jedinstveni put.

  Kako bismo našim kupcima pružili najbolju moguću uslugu, biramo najbolje ljude za posao.

  U našem nastojanju da od svakog zaposlenog napravimo stroj za kodiranje (MLCM, eng. ‘Mean Lean Coding Machine’) pružamo svu moguću pomoć svim zaposlenicima da nauče teoriju.

  Opskrbit ćemo vas sa svim potrebnim materijalima, vodičima, tiskanim materijalima, Udemy i mapt.io certifikatima, ispitima itd.

  Certifcirajte se i dokažite našim kupcima da ste sposobni savladati znanje koje je potrebno za uspješno dovršavanje svih zadataka koje nam je predočio kupac. Naravno, sve troškove tog putovanja pokrivat će S2.

  Kako biste stekli potrebno iskustvo na testnom projektu prije nego što dođete do pravih projekata, vodit će vas stariji mentor koji vam je dodijeljen. Sva pitanja i potrebnu pomoć pošaljite na Mattermost (M2) kanalu pod nazivom skolica.

  Volimo standardizaciju, kao i naši klijenti, pa vas molimo da pročitate i što je još važnije pridržavate se S2 konvencije o imenovanju ….

  Slobodno predložite nova pravila i najbolje prakse, koje nakon što budu prihvaćene, postaju naša interna smjernica najbolje prakse koju bi svi trebali slijediti.

  Želimo vam Sretno kodiranje, i da se zabavite u procesu izrade MLCM-a i, naravno, zaradite puno novca !!!

  Menadžer za digitalni marketing

  Našem poduzeću za softverske usluge potreban je menadžer za digitalni marketing kako bi se pridružio našem timu. Izvrsni smo s kodom i znamo kako prilagoditi bazu podataka ili poslužitelja aplikacija, ali nedostaju nam vještine i stručnosti da bismo svoje poslovanje učinkovito plasirali na webu.

  SAZNAJ VIŠE

  Stručnjak za Front-End

  Radimo prvenstveno s velikim poduzećima, pomažući im da rekonstruiraju svoje web aplikacije okrenute klijentima na moderni tehnološki paket ili da izrade web aplikacije za internu upotrebu. U većini slučajeva radimo s modernim okvirima i alatima, poput Angular ili ReactJS. Također koristimo NodeJS da izgradimo back-end za front-end.

  SAZNAJ VIŠE

  Senior Java developer

  Tražimo izvanrednog Senior Java Developera koji bi mogao raditi s našim višefunkcionalnim timom u Zagrebu i pridružiti se našoj zajednici talentiranih stručnjaka svjetske klase.

  SAZNAJ VIŠE

  WordPress ekspert

  Tražimo WordPress eksperta koji bi radio zajedno sa našim sve većim timom za digitalni marketing. Podržavat ćete razvojni tim sa svojim iznimnim WordPress znanjem:

  SAZNAJ VIŠE